Dobrodošli u Player svet! Prijavi se ili Registracija

 12 ANNIVERSARY (17.10.2009. @ SKC)

12 ANNIVERSARY (17.10.2009. @ SKC)


Proizvođač: 12 ANNIVERSARY (17.10.2009. @ SKC)
Dostupnost: Na stanju
Šifra Proizvoda: 50467
Prikazana cena je za komad.

                                            DJ Equipment By PLAYER: INTELLECT 12 ANNIVERSARY (17.10.2009. @ SKC) Intellect, jedna od naših najstarijih DJ organizacija, u subotu, 17-og oktobra, obeležila je 12 godina svog postojanja. Kao deo naše klupske scene od momenta njenog nastanka, umnogome je zaslužna za njeno formiranje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda. Nastao pre više od jedne decenije, a razvio se zahvaljujući podrsci publike, Intellect (u formaciji DJ Aki - Species i DJ Vladica), radi na popularizaciji naše elektronske scene, postavljanju temelja na kojima se spajaju različite kulture i iskustva, a u korak sa Evropom i svetom. Nakon Hallucinogen-a, Vibrasphere-a, Son Kite-a, Atmos-a, Ticon-a, Deedrah-e, D-Nox-a & Beckers-a, Krome Angles-a i niza drugih velikih svetskih imena predstavljenih domaćoj publici, ovu godišnjicu Intellect je proslavio uz gostovanje interplanetarne legende! DINO PSARAS, rođen u Brighton-u, prvi “Dragonfly” DJ, čovek koji je objavio prvo izdanje za “Perfecto Fluoro” label, član “Cydonia-e” i “Ayuhusca-e”. I jedan od trojice srebrnih anđela!  Na Intellect 12 Anniverasry party-ju, korisceni su: CDJ 800 (Pioneer CD Players) DJM 800 (Pioneer Mixer) October 17th 2009, SKC - Belgrade


call

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


 


 

 

 

 

 

 

 

DJ Equipment By PLAYER: INTELLECT 12 ANNIVERSARY (17.10.2009. @ SKC)

Intellect, jedna od naših najstarijih DJ organizacija, u subotu, 17-og oktobra, obeležila je 12 godina svog postojanja. Kao deo naše klupske scene od momenta njenog nastanka, umnogome je zaslužna za njeno formiranje, razvoj i kontinuirano postavljanje novih standarda.

Nastao pre više od jedne decenije, a razvio se zahvaljujući podrsci publike, Intellect (u formaciji DJ Aki - Species i DJ Vladica), radi na popularizaciji naše elektronske scene, postavljanju temelja na kojima se spajaju različite kulture i iskustva, a u korak sa Evropom i svetom. Nakon Hallucinogen-a, Vibrasphere-a, Son Kite-a, Atmos-a, Ticon-a, Deedrah-e, D-Nox-a & Beckers-a, Krome Angles-a i niza drugih velikih svetskih imena predstavljenih domaćoj publici, ovu godišnjicu Intellect je proslavio uz gostovanje interplanetarne legende!

DINO PSARAS, rođen u Brighton-u, prvi “Dragonfly” DJ, čovek koji je objavio prvo izdanje za “Perfecto Fluoro” label, član “Cydonia-e” i “Ayuhusca-e”. I jedan od trojice srebrnih anđela! 

Na Intellect 12 Anniverasry party-ju, korisceni su:

CDJ 800 (Pioneer CD Players)
DJM 800 (Pioneer Mixer)

djm_800_cdj
October 17th 2009, SKC - Belgrade

Nazad na kategoriju News