Dobrodošli u Player svet! Prijavi se ili Registracija

PLAYER @ Gadget Fest™ 2012

PLAYER @ Gadget Fest™ 2012


Proizvođač: PLAYER @ Gadget Fest™ 2012
Dostupnost: Na stanju
Šifra Proizvoda: 51379
Prikazana cena je za komad.

Od 25. do 27. oktobra u Beogradu je održan  jedinstveni IT događaj sezone - Gadget Fest™ 2012. Ova interaktivna manifestacija, edukativnog i zabavnog karaktera okupila je brojne posetioce i renomirane izlagače u  Galeriji Progres, u Knez Mihailovoj ulici. Tokom tri dana festivala posetioci su se upoznali  i  isprobali neke od najnovijih gadget-a današnjice, prisustvovali panelima na teme IT industrije, učestvovali  u različitim takmičenjima, ali i osvojili vredne nagrade. Izlagači - Samsung, Tehnomanija, Hyundai Electronics, iStyle, Computerland, Silverstone, Microsystems, Player,  su prikazali pametne TV uređaje poslednje generacije, tablet i laptop računare, pametne telephone , najsavremenije fotoaparate kao i mnoge gadget-e i spravice sa kojima je  šira javnost  tek upoznata, tzv. igračke za odrasle.


call

Player @ Gadget Fest™ 2012

Od 25. do 27. oktobra u Beogradu je održan  jedinstveni IT događaj sezone - Gadget Fest™ 2012.
Ova interaktivna manifestacija, edukativnog i zabavnog karaktera okupila je brojne posetioce i renomirane izlagače u  Galeriji Progres, u Knez Mihailovoj ulici. Tokom tri dana festivala posetioci su se upoznali  i  isprobali neke od najnovijih gadget-a današnjice, prisustvovali panelima na teme IT industrije, učestvovali  u različitim takmičenjima, ali i osvojili vredne nagrade.

Izlagači - Samsung, Tehnomanija, Hyundai Electronics, iStyle, Computerland, Silverstone, Microsystems, Player,  su prikazali pametne TV uređaje poslednje generacije, tablet i laptop računare, pametne telephone , najsavremenije fotoaparate kao i mnoge gadget-e i spravice sa kojima je  šira javnost  tek upoznata, tzv. igračke za odrasle.Nazad na kategoriju News