left right

Dobrodošli na Player e-shop!


PLAYER

Eisa Nagrade 2016/2017

Napiši prvi komentar za ovaj proizvod


Kratak opis

EISA NAGRADE 2016/2017Zoom Out
Zoom In

Pogledaj iz više uglova:


Kompanija Player sa ponosom predstavlja proizvode iz svoje ponude koji su dobitnici ovogodišnje prestižne EISA nagrade i to u kategorijama

EUROPEAN HT RECEIVER 2016-2017

Denon AVR-X2300W

AVR-X2300W predstavlja najbolji primer cenovno odmerenog 7.2 AV risivera koji se može pronaći. Ovo je dobro izrađen i lepo dizajniran risiver, koji podržava UHD blu-rej preko HDMI 2.0a veze i može se povezati s brojnim izvorima pomoću wi-fi, blutut i standardnih AV ulaza. Integracija u sistem kućnog bioskopa je laka zahvaljujući informativnom i jednostavnom čarobnjaku za podešavanje, ali ono što zaista impresionira jeste kvalitet zvuka. Ovaj AV risiver s podjednakom lakoćom kontroliše detalje u donjem delu opsega i ispunjava prostor dinamičnim zvukom, Dolby Atmos pruža trodimenzionalan bioskopski doživljaj u vašem domu, a podrška za DTS:X stići će uz novi softver u bliskoj budućnosti.

 

EUROPEAN COMPACT AUDIO SYSTEM 2016-2017

Naim Audio Mu-so Qb

Umanjena verzija Naimovog prošlogodišnjeg osvajača EISA nagrade, modela Mu-so, sadrži ne manje od pet zvučničkih jedinica sa sopstvenim pojačalima klase D, kao i par pasivnih bas-radijatora, a sve to u formi veoma kompaktnog i divno izrađenog jednodelnog muzičkog sistema. Pored UPnP striminga, AirPlay, aptX blutut, optičkih i linijskih priključaka, prisutna je podrška za Tidal, Spotify i veliki broj internet radio-stanica, kao i multirum opcija. Ukoliko tražite otvoren, opuštajući i snažan zvuk pravo iz kutije, Naim ima savršeno rešenje.

 

EUROPEAN STEREO SYSTEM 2016-2017

Marantz CD6006 & PM6006

Stereo-komponente visokog kvaliteta jedna su od okosnica ove kompanije, a prvi modeli serije 6000 lansirani su pre nekih šest godina. U poslednjem izdanju pojačala i CD plejera obe komponente su opremljene proverenim 192 kHz/24-bitskim DAC kolom i prilagođenim HDAM stepenom, kao što je slučaj u celoj Marantzovoj ponudi. Dok se CD6006 može pohvaliti posebno odabranim komponentama i prerađenim rasporedom kola, PM6006 dobija optički digitalni ulaz i moćniji dizajn, usmeren ka lakšem pokretanju šireg spektra zvučnika. Ukoliko tražite Marantzov high-end zvuk po bagatelnoj ceni, ova kombinacija nudi izuzetno uglađenu, ali moćnu reprodukciju, koja vas neće razočarati.

 Scroll To Top