left right

Dobrodošli na Player e-shop!


PLAYER

Novi doživljaj slušanja muzike na iPhone telefonima uz Arcam Music Boost

Napiši prvi komentar za ovaj proizvod


Kratak opis

Svi korisnici Iphone 6 i 6s pametnih telefona, od sada imaju priliku da slušanje omiljene muzike podignu na viši nivo uz najnoviji Arcam Music Boost . Pored funkcije DAC konvertora, ovaj gadget nudi i mogućnost produžetka trajanja baterije navedenih iPhone modela i to za neverovatnih 120%.Zoom Out
Zoom In

Pogledaj iz više uglova:


Arcam Music Boost konačno je stigao i na srpsko tržište, pa će svi ljubitelji vrhunskog zvuka moći da uživaju u unapređenoj reprodukciji muzike na svojim iPhone uređajima. Kreiran je specijalno za iPhone modele 6 i 6S i istovremeno predstavlja dopunu baterije, DAC konvertor i pojačalo za slušalice. Osim znatno boljeg kvaliteta zvuka, ovaj uređaj donosi i jaču izlaznu snagu, kao i duži vek baterije. Arcam Music Boost je praktičnog i modernog dizajna, a najveća pogodnost za korisnike je to što je ovaj uređaj kompletno funkcionalan bez dodatnih kablova i izlaznih komponenti.

Karakteristike uređaja:

-          Ugrađena 2800 mAh baterija koja povećava trajanje baterije za 120%

-          Visokoprecizni DAC konverter (Texas Instruments PCM1502) sa dodatnim pojačalom za slušalice

-          Ergonomski oblik uređaja koji štiti telefon od spoljnih oštećenja

-          Minimalna težina uređaja od 100g

-          Mogućnost reprodukcije zvuka u rezoluciji od 24 bita

Odličan kvalitet i performanse ovog uređaja potvrdio je i prestižni magazin What HiFi[1], koji mu je dodelio ocenu 5 zvezdica. Cena Arcam Music Boost-a na našem tržišu iznosi 169e, a ovlašćeni distributer je kompanija Player Plus.

***

 

 Scroll To Top