Dobrodošli u Player svet! Prijavi se ili Registracija

PLAYER & Sae - Premijerna prezentacija FOCAL monitora u Srbiji!

PLAYER & Sae - Premijerna prezentacija FOCAL monitora u Srbiji!


Proizvođač: PLAYER & Sae - Premijerna prezentacija FOCAL monitora u Srbiji!
Dostupnost: Na stanju
Šifra Proizvoda: 51378
Prikazana cena je za komad.

Premijerna prezentacija i test Focal  studijskih monitorskih zvučnika u Srbiji SAE Institut Beograd u saradnji sa Player.rs, 13. oktobra 2012. godine ogranizovao je premijernu prezentaciju i test Focal studijskih zvučnika u Srbiji. Muzička radionica 'Focal SM9 in session' sa naglaskom na upotrebi visokokvalitetnih studijskih monitora Focal SM9 u višekanalnoj studijskoj sesiji, vođena je od strane Nenada Petronijevića, predavača kursa 'Produkcija elektronske muzike'. Player, kao glavni zastupnik FOCAL Professional, opremio je prostorije SAE Instituta Beograd ovim renomiranim francuskim brendom.        


call

 

Premijerna prezentacija i test Focal  studijskih monitorskih zvučnika u Srbiji

SAE Institut Beograd u saradnji sa Player.rs, 13. oktobra 2012. godine ogranizovao je premijernu prezentaciju i test Focal studijskih

zvučnika u Srbiji. Muzička radionica 'Focal SM9 in session' sa naglaskom na upotrebi visokokvalitetnih studijskih monitora Focal SM9

u višekanalnoj studijskoj sesiji, vođena je od strane Nenada Petronijevića, predavača kursa 'Produkcija elektronske muzike'.

Player, kao glavni zastupnik FOCAL Professional, opremio je prostorije SAE Instituta Beograd ovim renomiranim francuskim brendom.


 

 

 

 

 Nazad na kategoriju News