Dobrodošli u Player svet! Prijavi se ili Registracija

PLAYER TAKTONS sajam - NOVI SAD 2011

PLAYER TAKTONS sajam - NOVI SAD 2011


Proizvođač: PLAYER TAKTONS sajam - NOVI SAD 2011
Dostupnost: Na stanju
Šifra Proizvoda: 50736
Prikazana cena je za komad.

Radio Novi Sad je od 09. do 12. novembra domaćin   TAKTONS-a, Festivala sa tradicijom dugom skoro tri decenije, koji u organizaciji Radio difuzne ustanove Vojvodine osim dvogodišnjeg vrednovanja  najviših dostignuća na polju profesionalnog snimanja zvuka u Radiju i Televiziji, čini i međunarodna izložba proizvođača vrhunske profesionalne audio opreme kao i predavanja iz akustike, audio merenja i snimanja.  Na ovogodišnjem TAKTONS-u učestvuju Javni medijski centri iz Madarske, Slovačke, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Austrije i Srbije.     Za nagrade na ovogodišnjem takmičenju konkuriše 140 snimaka.115 snimaka  u konkurenciji Radio i  21 snimak u konkurenciji TV.  


call

Radio Novi Sad je od 09. do 12. novembra domaćin   TAKTONS-a, Festivala sa tradicijom dugom skoro tri decenije, koji u organizaciji Radio difuzne ustanove Vojvodine osim dvogodišnjeg vrednovanja  najviših dostignuća na polju profesionalnog snimanja zvuka u Radiju i Televiziji, čini i međunarodna izložba proizvođača vrhunske profesionalne audio opreme kao i predavanja iz akustike, audio merenja i snimanja. 

Na ovogodišnjem TAKTONS-u učestvuju Javni medijski centri iz Madarske, Slovačke, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Austrije i Srbije.

    Za nagrade na ovogodišnjem takmičenju konkuriše 140 snimaka.115 snimaka  u konkurenciji Radio i  21 snimak u konkurenciji TV.

 Nazad na kategoriju News