left right

Dobrodošli na Player e-shop!


PLAYER

TAKTONS sajam - NOVI SAD 2011

Napiši prvi komentar za ovaj proizvod


Kratak opis

Radio Novi Sad je od 09. do 12. novembra domaćin   TAKTONS-a, Festivala sa tradicijom dugom skoro tri decenije, koji u organizaciji Radio difuzne ustanove Vojvodine osim dvogodišnjeg vrednovanja  najviših dostignuća na polju profesionalnog snimanja zvuka u Radiju i Televiziji, čini i međunarodna izložba proizvođača vrhunske profesionalne audio opreme kao i predavanja iz akustike, audio merenja i snimanja.  Na ovogodišnjem TAKTONS-u učestvuju Javni medijski centri iz Madarske, Slovačke, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Austrije i Srbije.     Za nagrade na ovogodišnjem takmičenju konkuriše 140 snimaka.115 snimaka  u konkurenciji...Zoom Out
Zoom In

Pogledaj iz više uglova:


Radio Novi Sad je od 09. do 12. novembra domaćin   TAKTONS-a, Festivala sa tradicijom dugom skoro tri decenije, koji u organizaciji Radio difuzne ustanove Vojvodine osim dvogodišnjeg vrednovanja  najviših dostignuća na polju profesionalnog snimanja zvuka u Radiju i Televiziji, čini i međunarodna izložba proizvođača vrhunske profesionalne audio opreme kao i predavanja iz akustike, audio merenja i snimanja. 

Na ovogodišnjem TAKTONS-u učestvuju Javni medijski centri iz Madarske, Slovačke, Rumunije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Austrije i Srbije.

    Za nagrade na ovogodišnjem takmičenju konkuriše 140 snimaka.115 snimaka  u konkurenciji Radio i  21 snimak u konkurenciji TV.

 

 Scroll To Top