left right

Dobrodošli na Player e-shop!


PLAYER

TEST LAB - Player & SAE Institut 2011 News

Napiši prvi komentar za ovaj proizvod


Kratak opis

ubota, 22. Oktobar 2011.Prostorije SAE Instituta Beograd, Čika Ljubina 8 III spratPlayer u saradnji sa SAE institutom, ogranizuje prvi TEST LAB u Srbiji!U subotu, 22. oktobra 2011. od 12-17h Player će opremiti prostorije SAE instituta Beograd koji će otvoriti svojavrata svim znateželjnim zaljubljenicima u muzičku, DJ i studijsku opremu! DOĐI!PROBAJ!TESTIRAJ uređaje poslednje generacije!Oprobaj svoje umeće na najnovijim DJ set up-ima, otkrij prednosti poslednjih verzija muzičkih software-a! Ovo je prilika da pod svojim prstima osetiš sve mogućnosti opreme koju koriste istinski profesionalci.Da postaviš pitanje o svemu što te zanima, otkriješ po koji trik i oprobaš svoje veštine!Native...Zoom Out
Zoom In

Pogledaj iz više uglova:


Player & SAE TEST LAB
Subota, 22. Oktobar 2011.
Prostorije SAE Instituta Beograd, Čika Ljubina 8 III sprat

Player u saradnji sa SAE institutom, ogranizuje prvi TEST LAB u Srbiji!
U subotu, 22. oktobra 2011. od 12-17h Player će opremiti prostorije SAE instituta Beograd koji će otvoriti svoja
vrata svim znateželjnim zaljubljenicima u muzičku, DJ i studijsku opremu!


DOĐI!
PROBAJ!
TESTIRAJ uređaje poslednje generacije!


Oprobaj svoje umeće na najnovijim DJ set up-ima, otkrij prednosti poslednjih verzija muzičkih software-a! Ovo je prilika da pod svojim prstima osetiš sve mogućnosti opreme koju koriste istinski profesionalci.
Da postaviš pitanje o svemu što te zanima, otkriješ po koji trik i oprobaš svoje veštine!
Native Instruments, Vestax, Akai neka su od imena brendova čiji će najnoviji proizvodi biti dostupni za testiranje 22. okotobra.Testiraj Traktor & Ableton, DJ setups, povezane uređaje u realnom studijskom okruženju!

Gosti prvog TEST LAB-a u Srbiji koji će zajedno sa vama testirati uređaje, sevdahBABY, Damjan Eltech, 
Nenad Petronijevic Shoxy (ispred SAE tima), 
Nikola Galamgia Krstojevic (ispred Player tima) i mnogo drugi.Ujedno, istog dana posetioce očekuje “Open Day” SAE Instituta Beograd zakazan od 14-17, koji predstavlja odličnu priliku da se iz “prve ruke” upoznaju sa vrednom opremom i jedinstvenim SAE programima, prostorijama, da razgovaraju sa profesionalcima iz industrije, kao i da čuju razloge zbog čega se više hiljada studenata širom sveta odlučilo baš za SAE Institut, vodeći centar obrazovanja u oblasti kreativnih medija.Ovaj jedinstveni dan “Otvorenih vrata” nudi mogućnost svim zainteresovanim kreativcima da se upoznaju sa jedinstvenim sistemom obrazovanja u oblasti Filma, Muzike, Web&Multimedije I 3D animacije.

Ulaz je slobodan!

NAJNOVIJE INFORMACIJE PRATITE NA NAŠOJ FB STRANI!

www.player.rs
011/33-47-615
011/33-47-442
011/33-47-883
www.belgrade.sae.edu/en-gb/home
tel 011.26.26.632

 Scroll To Top