Dobrodošli u Player svet! Prijavi se ili Registracija

PLAYER Vodic za kupovinu slusalica

PLAYER Vodic za kupovinu slusalica


Proizvođač: PLAYER Vodic za kupovinu slusalica
Dostupnost: Na stanju
Šifra Proizvoda: 1

KAKO DA IZABEREM SLUŠALICE KOJE ĆE MI NAJVIŠE ODGOVARATI? PLAYER Vam nudi veliki izbor brendova I modela slušalica.


call

Kako da izaberem slušalice koji će mi najviše odgovarati?

 

PLAYER Vam nudi veliki izbor brendova I modela slušalica.

Ukoliko ste često u pokretu, a ne želite da se odvajate od vaših omiljenih numera pogledajte našu ponudu “bubica” (IN EAR HEADPHONES). Male, lagane, uvek daju najbolji zvuk za ponudjenu cenu, najpopularniji su izbor za slušanje muzike u pokretu. Ukoliko ih povezujete na smartfon zašto ne biste izabrali neki od modela sa ugradjenim mikrofonom, što je savršena kombinacija za prebacivanje izmedju poziva I Vaše plejsliste. Ipak budite obazrivi pri odabiru, kako su odredjeni modeli kompatibilni samo sa Apple IOS operativnim sistemom, a nisu sa Android-om. U našoj ponudi mozete naći širok izbor, od najjeftinijih do profesionalnih monitorskih, drugim rečima, imamo “bubice” za svačiji džep.

 

Za slušanje muzike kod kuće, verovatno ćete pre izabrati veće slušalice, koje prekrivaju ušne školjke (ON EAR HEADPHONES). Iako veće, one nude dinamičniji zvuk I veći komfor pri dužem korišćenju. Proverite koji je priključak na Vašem sistemu, pošto će Vam možda zatrebati I adapter 3.5mm - 6.3mm. Postoje dva tipa “velikih” slušalica, zatvorene I otvorene. Zatvorene nude bolju izolaciju pa su preporučene u uslovima gde ne želite da drugi slušaju vaš muzički izbor (npr ukućani ili kolege na poslu), a isto tako da Vama ne smeta spoljašnja buka. Otvorene puštaju zvuk da “curi napolje” ali zato zvuče prostranije.

 

Ukoliko redovno putujete, razmislite o slušalicama koje poništavaju spoljašnju buku (NOISE CANCELING HEADPHONES). Savršene za upotrebu u avionu, vozu, putničkom autobusu… one koriste tehnologiju za aktivno poništavaje spoljašnje buke. Naravno kvalitet zvuka neće biti kao na običnim slušalicama u istom cenovnom rangu, I tehnologija aktivnog ponistavanja buke se napaja baterijama, ali definitivno će Vam putovanja biti mnogo udobnija I manje stresna.

 

Ukoliko želite da se slobodno krećete I smetaju vam kablovi, možete probati bežične slušalice (WIRELESS HEADPHONES). Najpopularniji tipovi prenosa bežičnog signala kod slušalica su RF (radio frekvencija), I Blutut. RF nude veći domet ali sa druge strane morate imati I odašiljač tako da nisu pogodne za nošenje. Blutut slušalice se lako uparuju sa Vašim smartfonom ili tabletom I mnogim drugim uredjajima, ali im je domet ograničen na oko 10m.

 

Naravno, nećemo zaboraviti ni gejmere. Gejmerske slušalice, uobičajeno, imaju I mikrofon I dizajnirane su da budu komforne tokom jako dugih perioda korišćenja.

Na kraju, ukoliko Vam je muzika sve na svetu (kao I nama), zašto ne bi pogledali I slušalice iz premijum segmenta. Sa ponosom Vam predstavljamo najjače brendove u ovom segmentu kao što su Sennheiser, Beyerdynamic, Klipsch, Kef, Denon… Premijum slušalice Vam mogu dati kvalitet zvuka jednak stereo sistemu vrednom nekoliko hiljada evra. Preporučujemo da ovakve slušalice poslušate, pre kupovine, u nekom od naših prodajnih salona, I nikako ne preporučujemo da kupujete “na slepo”.

 

Naravno, ne zaboravite našu garanciju za najbolju cenu u regionu.


 

Pogledajte nasu kompletnu ponudu OVDE.

 Nazad na kategoriju Vodič za kupovinu slušalica